Fijne Kerst!

Namens het hele team van Mondzorgcentrum willen wij u een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar wensen.

In het nieuwe jaar hopen we u te blijven verwelkomen met dezelfde toewijding aan uw mondgezondheid. Bedankt voor het vertrouwen in onze zorg. Geniet van de feestdagen en laten we samen uitkijken naar een stralend nieuw jaar!

buy buy buy!
Over ons

Uw centrum voor tandheelkunde

Welkom bij Mondzorgcentrum Etten-Leur. Onze moderne tandartspraktijk staat voor kwaliteit en zorg op maat. Wij zijn gespecialiseerd in diverse tandheelkundige behandelingen, waaronder implantologie, Invisalign beugels, esthetische mondzorg en mondhygiëne.

ons verhaal

Onze toewijding aan uw gezondheid

Sinds de oprichting in 2004 heeft Mondzorgcentrum Etten-Leur zich toegewijd aan het leveren van integrale zorg voor het gebit op het hoogst mogelijke niveau. Ons enthousiaste team van deskundige medewerkers zet zich dagelijks in om samen met onze patiënten te streven naar de best haalbare oplossingen voor hun mondgezondheid.

Bovendien zorgen we voor volledige transparantie in onze dienstverlening. Door vooraf een duidelijke begroting op te stellen, voorkomen we onverwachte financiële verrassingen voor onze patiënten.

Ons team

Maak kennis

Ronald Hovius
This is some text inside of a div block.

Ronald Hovius

Tandarts

Saskia Hovius-Dekker
This is some text inside of a div block.

Saskia Hovius-Dekker

Mondhygiëniste

Wendy Braspenning
This is some text inside of a div block.

Wendy Braspenning

Balie/stoelassistente

Daisy Boschman-Merkies
This is some text inside of a div block.

Daisy Boschman-Merkies

Preventieassistente

Michelle van Ginneken
This is some text inside of a div block.

Michelle van Ginneken

Stoelassistente

onze waarden

Ontdek Mondzorgcentrum Etten-Leur

Wij nodigen u uit om meer te ontdekken over onze diensten, ons team en onze visie op onze website. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze praktijk en samen te werken aan uw mondgezondheid.

Maak een afspraak

Deskundigheid

We combineren geavanceerde technologie met jarenlange ervaring. Ons team biedt de hoogste standaard van tandheelkundige zorg.

Patiëntgericht

De patiënt staat altijd centraal. We luisteren naar uw behoeften en zorgen voor een persoonlijke en comfortabele ervaring.

Innovatie

We omarmen de nieuwste technieken en methoden in de tandheelkunde. We investeren voortdurend in innovatie om u de beste behandelingen te bieden.

Integriteit

We handelen altijd met integriteit en transparantie. We geloven in eerlijke communicatie en het opbouwen van vertrouwen met onze patiënten.

Our offices

Come and visit us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur commodo aliquam augue duis aliquet ipsum donec tempus ac interdum enim.

No items found.
FAQS

Veelgestelde Vragen

Bij Mondzorgcentrum Etten-Leur begrijpen we dat u mogelijk vragen heeft over onze praktijk en de diensten die wij aanbieden. Hier vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe maak ik een afspraak bij Mondzorgcentrum Etten-Leur?

U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen naar 076 - 522 2537 of door een e-mail te sturen naar info@mondzorgcentrum.nl Is het uw eerste afspraak zorg dan dat u onze gezondheidsverklaring ingevuld en ondertekend meeneemt naar uw eerste afspraak. U kunt de verklaring ontvangen door hier te klikken.

Welke soorten behandelingen biedt Mondzorgcentrum Etten-Leur aan?

Wij bieden een breed scala aan tandheelkundige diensten, waaronder algemene tandheelkunde, implantologie, esthetische mondzorg, mondhygiëne, behandelingen voor angstpatiënten, kindertandheelkunde, parodontologie en restauratieve behandelingen.

Worden de behandelingen vergoed door mijn zorgverzekering?

De vergoeding van tandheelkundige behandelingen hangt af van uw zorgverzekering en het gekozen pakket. Wij adviseren u om voorafgaand aan de behandeling contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om de dekking te controleren.

Wat moet ik doen in geval van een noodgeval?

Bij een tandheelkundig noodgeval kunt u direct contact opnemen via 076 522 2537. We streven ernaar om patiënten met spoedeisende klachten zo snel mogelijk te helpen. Buiten onze openingstijden verwijzen wij u naar de dienstdoende tandarts in de regio (Dental 365 Breda).